Gebouwdossier

Normec AquaServa > Waterveiligheid > Gebouwdossier

Digitaal gebouwdossier

Al uw installaties goed beheren en onderhouden vraagt om een goede planning, registratie en controle. Dat is een intensieve klus, zeker als u grote of meerdere gebouwen heeft. Met het digitaal Gebouwdossier heeft u altijd online inzicht in al uw installaties en het bijbehorende beheer. Dat geeft niet alleen rust en overzicht, maar bespaart ook nog eens veel tijd en kosten.

 

In één oogopslag inzicht in uw gebouwbeheer

Het digitaal Gebouwdossier is een online Gebouwdossier voor al uw project- en gebouwinformatie. Het bevat een documentenbibliotheek voor al uw logboeken, tekeningen, beheerdocumenten, rapporten en handleidingen. Of het nu gaat om legionella-preventie, asbestregistratie, woningkeuringen of brandpreventie.

 

Vanaf elke computer, tablet of smartphone kunnen uw medewerkers via de app de logboeken online invullen. Alle meetwaarden en documenten van ieder gebouw zijn snel en makkelijk terug te vinden. Ook is het mogelijk om trendanalyses op te stellen. U heeft direct overzicht over verplichte keuringen, benodigde beheermaatregelen, uitslagen van monsterafnames en planning van werkzaamheden. Het beheren van uw gebouwen en installaties wordt hiermee een efficiënt en plezierig karwei.

Normec AquaServa Waterveiligheid AS Online

Eerstelijns bewaking

Het digitaal Gebouwdossier heeft ook een geavanceerd alarmsysteem. Zo kunnen wij voor u periodieke werkzaamheden checken en bijhouden. Zoals het (wekelijks) spoelen van leidingen en (halfjaarlijkse) monsternames en keerklepcontroles. Uw beheerder ontvangt automatisch een reminder per email en/of sms vanuit het online Gebouwdossier als bepaalde taken moeten worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van de logboeken en het temperaturen of spoelen van leidingen. Ook kunt u instellen dat u een waarschuwing ontvangt als de watertemperatuur niet in orde is, zodat u direct actie kunt ondernemen.

 

 

Ondersteuning en Helpdesk

Als u aan de slag gaat met ons online beheersysteem, krijgen u en uw medewerkers van ons een gebruikersvriendelijke handleiding. Hierin staat precies hoe u het digitaal Gebouwdossier kunt gebruiken en hoe alle functies werken. Heeft u vragen of zijn er medewerkers die extra hulp nodig hebben? Dan kunt u altijd onze helpdesk mailen of bellen. Ook is het mogelijk dat wij op locatie een instructie komen geven aan de gebruikers.

Normec AquaServa Waterveilgiheid Gebouwdossier 3

Voordelen van het digitaal Gebouwdossier

Bespaar tijd en kosten met online beheer van uw installaties via ons digitaal Gebouwdossier.

  • Gebruikersvriendelijk, duidelijke handleiding
  • Vanaf elke PC, tablet of smartphone via internet bereikbaar
  • Overzichtelijk en actueel
  • Agenda met alle werkzaamheden per gebouw
  • Bewaking en controle werkzaamheden
  • Automatische signalering
  • Eenvoudige analyse van de gegevens
  • Documentenopslag/archieffunctie
  • Lage kosten, snelle terugverdientijd

Sinds kort is er zelfs nog méér mogelijk! Normec AquaServa werkt als een van de eersten in Nederland met slimme sensoren voor de online monitoring van legionella. Handmatige metingen zijn hierdoor niet meer nodig en u krijgt direct een waarschuwing als er actie nodig is. Meer over Online Monitoring met slimme sensoren

Meer informatie over het digitaal gebouwdossier?

Wij lichten de mogelijkheden van het Normec Aquaserva Gebouwdossier voor u graag toe. Neem met ons contact op door te bellen naar 088 – 00 62 500 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.