Bouwbegeleiding

Normec AquaServa > Waterveiligheid > Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding – de zekerheid van een goede uitvoering

Uw drinkwaterinstallatie moet voldoen aan een woud van regelgeving. Denk aan de Drinkwaterwet, het Bouwbesluit, de ISSO-publicaties en de NEN-normen. Begrijpelijk dat veel architecten, installateurs en projectontwikkelaars door de bomen het bos niet meer zien. Met onze onafhankelijke bouwbegeleiding zorgen wij voor een soepel verloop van de aanleg van uw drinkwaterinstallatie en een gegarandeerd goed eindresultaat.

 

Uw regisseur voor elke waterinstallatie

Bouwbegeleiding voor uw nieuwe waterinstallatie is geen overbodige luxe. Helaas komt het regelmatig voor dat een net opgeleverd pand niet voldoet aan de regelgeving. Dit zorgt voor dure corrigerende maatregelen of aanpassingen achteraf. Zonde van het geld natuurlijk!

 

Daarnaast moet u er toch niet aan denken dat patiënten in uw ziekenhuis of zorginstelling erg ziek worden door besmetting van het drinkwater. Of dat bijvoorbeeld uw hotel moet sluiten vanwege een legionellabesmetting. Met de juiste kennis en aanpak tijdens de bouw van uw drinkwaterinstallatie, kunt u al deze problemen en extra kosten voor uw waterinstallatie voorkomen.

Normec-Normec AquaServa-Waterveilgiheid-Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding waterinstallatie – van idee tot uitvoering

Voor een goed eindresultaat ondersteunen wij de bouw van uw drinkwaterinstallatie van idee tot en met de uitvoering. Onze aanpak is projectmatig en transparant. In goed overleg doorlopen we samen met u alle fasen van het project. Van het maken van technische tekeningen en een bouwplanning, ondersteuning bij vergunningsaanvragen, projectbegeleiding en kwaliteitscontrole, tot keuring bij oplevering. Natuurlijk houden we bij de bouwbegeleiding rekening met uw budget en tijdschema. Dus geen verrassingen achteraf!

Architect worplace top view. Architectural project, blueprints, blueprint rolls on plans. Construction background. Engineering tools. Copy space.

Waaruit bestaat bouwbegeleiding bij Normec AquaServa?

Onze bouwbegeleiding is gericht op alle fasen van de aanleg van uw waterinstallatie. Denk daarbij aan:

  • Beoordeling van het bouwbestek t.a.v. geldende wet- en regelgeving voor drinkwaterleidingen.
  • Beoordeling tekeningen van de waterinstallatie.
  • Bijwonen van bouwvergaderingen.
  • Verbetervoorstellen en overleg met betrokken partijen.
  • Afleggen van controlebezoeken tijdens de bouw.
  • Keuring van de waterinstallatie voor oplevering, nazorg en evaluatie.

Laat u informeren over deze dienst

Begeleiding op alle fronten en in goede afstemming. Dus geen verrassingen achteraf! Bekijk hier onze projecten en de sectoren waarin we werkzaam zijn. Voor meer informatie kunt u bellen met 088 – 00 62 500 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.