Veiligheidskeuringen

Normec AquaServa > Veiligheidskeuringen

Veiligheidskeuringen – uw veiligheid voorop

U wilt graag dat bewoners, gasten en medewerkers veilig en gezond kunnen wonen en werken in uw woningen of gebouwen. Soms voldoet een elektrische installatie echter niet aan de huidige veiligheidsnormen. En ook in een gas-, lucht- of waterinstallatie kan een lekkage of een ander gevaarlijk gebrek aanwezig zijn. Dit kan een risico vormen voor brand, ontploffing, Legionella of koolmonoxide. Door een veiligheidskeuring te laten doen, kunt u deze risico’s tijdig opsporen, voldoet u aan belangrijke wet- en regelgeving en voorkomt u ongelukken.

AquaServa Veiligheidskeuringen gif

Een gerust gevoel met een grondige veiligheidskeuring

Bij een veiligheidskeuring geven onze eigen keurmeesters en inspecteurs uw elektra, gasinstallatie of andere installatie een grondige controlebeurt. Onveilige situaties en mogelijke verbeteringen neemt onze veiligheidsinspecteur ter plekke met u door. Eventuele geconstateerde gebreken kunnen wij direct zelf voor u herstellen. Hierdoor kan de woning in één keer worden goedgekeurd. Dit geeft minder overlast voor de bewoners, of zorgt er bijvoorbeeld voor dat een woning sneller opnieuw verhuurd kan worden.

Na afloop van de veiligheidskeuring krijgt u van ons een keuringsrapport met alle bevindingen. In Gebouw Online kunt u bovendien altijd meekijken naar de actuele status van uw installaties, planning, uitvoering van werkzaamheden en certificaten.

 

  • Elektrische installatie; meterkast, bedrading, aardlekschakelaar, wandcontactdozen
  • Gasinstallatie: gasleiding en gastoestellen, rookgasafvoer
  • Waterinstallatie: waterleidingen, brandslangen, tappunten
  • Luchtinstallatie: ventilatiesystemen, luchtkanalen, luchtbehandelingskasten, binnenmilieu

 

Zekerheid met een integrale woningkeuring

Als één van de weinige organisaties in Nederland kan Normec AquaServa een gecertificeerde, gecombineerde keuring aanbieden. Combineer uw installatiekeuring met een van onze andere keuringsdiensten; dat is efficiënt, kostenbesparend en bespaart u overlast. Alle keuringsonderdelen worden op dezelfde dag door dezelfde inspecteur uitgevoerd en kleine reparaties worden gelijk tijdens de keuring uitgevoerd. Naast een rapportage ontvangt u van ons ook een KIWA Veiligheidsverklaring.

 

“Eén keuringsmeester, één inspectiemoment en direct online inzicht in de resultaten. Dat kost weinig inspanning, is goedkoop en gemakkelijk voor bewoners.”

 

Onze aanvullende veiligheidskeuringen: