Normec Group

Normec AquaServa > Company > Normec Group

Normec Aquaserva: sámen de nummer 1 in kwaliteit en veiligheid

De focus op veiligheid is natuurlijk wat Normec en AquaServa delen. Maar het is ook de manier waaróp we het doen. De kwaliteit van de geleverde diensten, en de rol van slimme ICT daarin. De samenwerking van Normec en Aquaserva is een toegevoegde waarde voor onze kernwaarden en tilt onze dienstverlening naar een nóg hoger plan.

 

Normec Group is dé organisatie voor testen, inspecties, certificering en compliance op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Normec is een snelgroeiende, Nederlandse onderneming en voert onafhankelijke testen en inspecties uit op basis van geaccrediteerde methodes. De organisatie wil een bijdrage leveren aan een duurzame en veilige werkomgeving met de twee hoofdtakken Gebouwveiligheid en Voedselveiligheid. AquaServa / BioBeheer gaat binnen Normec deel uitmaken van de divisie Normec Building & Infrastructure.

 

Normec en Aquaserva: hetzelfde DNA

Kennis, Kunde en Kwaliteit zijn gedeelde kernwaarden van Normec en Aquaserva. Dit begint bij de ervaring en deskundigheid van onze mensen; onze inspecteurs, adviseurs, laboranten en installateurs. Allemaal kennen zij hun eigen branche door en door en hebben jarenlange kennis en kunde in de praktijk van alledag.

 

Bovendien geloven Normec en Aquaserva in de slimme inzet van IT-toepassingen. Zo zorgen wij onder andere voor een volledig geïntegreerde en slimme omgeving in uw gebouwen met Online Monitoring en geeft het Gebouwdossier in één oogopslag online inzicht in uw gebouwbeheer. Naast flexibiliteit, efficiëntie en effectiviteit, levert dit u als klant optimale veiligheid voor uw gebouwen en installaties.

 

Last but not least: de kwaliteit van Normec en Aquaserva zit ook in de relatie met onze klanten. Een persoonlijke benadering, korte lijntjes, goed luisteren en snel schakelen. Omdat we beiden waarde hechten aan een vertrouwensband, sterke relaties en een jarenlange goede samenwerking.

Normec Group Logo

Ons DNA: Kennis, Kunde en Kwaliteit voorop

  • Vaste adviseur en inspecteur, eigen installateurs
  • Geaccrediteerde, eigen laboratoria
  • Betrokkenheid bij onze klanten
  • Persoonlijk en direct contact
  • Oplossingsgericht denken
  • Slimme technologie

Full service concept

De samenwerking van Normec en Aqauserva maakt een full service concept mogelijk voor onze gezamenlijke klanten. Voor alle zaken rondom waterveiligheid, gebouwveiligheid en voedselveiligheid, kunt u voortaan terecht bij één loket. Of u nu op zoek bent naar geaccrediteerde monsterafnames, een uitgebreide risico-analyse, beheer van uw installaties of een gedegen advies. Bij Normec Aquaserva vindt u alles onder één dak en zorgen we dat uw probleem duurzaam wordt opgelost.

 

De nauwe samenwerking met Normec, geeft bovendien kansen om u als klant nog beter en in de breedte te bedienen. Zo kunnen we bijvoorbeeld de analyse van koper- en zilvermonsters, die we aan derden moesten uitbesteden, nu direct in eigen beheer laten uitvoeren in grote en professionele laboratoria. Doordat alles bij 1 partij is, werken we heel efficiënt en krijgt u veel snellere resultaten. Op termijn kunnen we dit pakket ook verbreden en andere parameters bemonsteren; denk bijvoorbeeld aan bodemanalyse en analyse van proceswater.

 

Kortom: wederzijdse kennisuitwisseling is van toegevoegde waarde voor onze kernwaarden en tilt onze dienstverlening naar een nóg hoger plan!

'Dat is de reden dat ik met een smile terug naar huis rijd: als we weer een klant tevreden hebben kunnen stellen. Daarom is het zo belangrijk je door te ontwikkelen naar een hoger plan, zodat je de klant nog beter van dienst kan zijn. Zijn vragen vóór kan zijn. Samen met Normec zijn de mogelijkheden daarvoor nog groter!'

Ron Hartog, Directeur Normec Aquaserva