Company

Normec AquaServa > Company

Normec AquaServa, meer dan water!

Normec AquaServa is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouwveiligheid, met eigen installateurs door heel Nederland. Al sinds 1999 houden wij ons bezig met advies waterveiligheid, bacterievrij water, Legionellabestrijding en het beheer van waterinstallaties.

 

Op verzoek van onze klanten verzorgen wij sinds 2012 ook het beheer en onderhoud van andere installaties en bieden wij een complete dienstverlening rond veiligheid in gebouwen. Van keuring en advies, tot duurzaam beheer en uitvoering van installatie-aanpassingen.

 

Vaste adviseur en eigen personeel

Bij Normec AquaServa heeft u een vaste adviseur of installateur. Deze kent uw installatie door en door en neemt zelf de monsters. Dat is niet alleen efficiënt, het zorgt ook voor een vertrouwd gezicht voor uw medewerkers, gasten en bewoners. Bovendien hebben we een eigen geaccrediteerd laboratorium: onze installateurs horen direct van het laboratorium precies waar ze moeten zijn. Alles-onder-1-dak zorgt dat u er geen omkijken naar heeft en maakt veiligheid voor u betrouwbaar en efficiënt.

“Goed beheer gaat verder dan alleen techniek. Naast de technische werkzaamheden is het contact met de klant en haar gasten of bewoners een belangrijk onderdeel. De combinatie van vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid vormen de sleutel tot een langdurige samenwerking.”

Wij zorgen dat alles in orde komt

Een zinvol advies, een snelle en goede oplossing, duurzaam beheer of aanpassen van uw installatie; wij pakken alle acties op. We maken samen met u duidelijke afspraken en alle werkzaamheden kunt u makkelijk en direct volgen in Gebouw Online.

Is er een calamiteit op een van uw locaties? Dan kijken we meteen in onze planning; is er iemand in de buurt? Daarna komen we direct bij u langs om het op te lossen. Oók als het gaat om een locatie die niet onder ons beheer valt. Gewoon omdat we ons echt betrokken voelen bij onze klanten.

 

Oplossingsgericht denken zit in ons DNA

Natuurlijk kunnen we alleen strikt ons werk doen; bijvoorbeeld bij een besmetting van uw drinkwater langskomen om te spoelen of desinfecteren. En bij de volgende overschrijding een half jaar later komen we weer. Maar dan is uw probleem niet écht opgelost. We gaan daarom altijd een stap verder; waar komt het probleem vandaan, wat is er precies aan de hand? Door bijvoorbeeld terug te kijken naar de laatste 3 jaar, dit op tekening te zetten en extra watermonsters te nemen, kunnen we helemaal ‘afpellen waar het vandaan komt’. Wij zijn er immers voor om te zorgen dat de oplossing geen pleister is, maar dat uw probleem duurzaam wordt opgelost!

“Onze opdrachtgever Schiphol had al jaren problemen in een bepaalde vleugel van het gebouw. Eén van onze medewerkers is blijven zoeken en vond uiteindelijk een goede oplossing. Zowel de tevredenheid bij de klant, als de voldoening van onze medewerker is dan mooi om te zien. Daar doen we het voor.”

Normec AquaServa Company
AquaServa-Company-zw