Luchtbehandelingskast

Normec AquaServa > Binnenmilieu > Luchtbehandelingskast

Luchtbehandelingskast

Voorkom gezondheidsklachten door onderhoud aan uw luchtbehandelingskast

Luchtbehandelingskasten vormen een van de meest voorkomende bronnen van microbiologische verontreinigingen. Tekortkomingen in het beheer en onderhoud van het complete luchtbehandelingssysteem kunnen oorzaken zijn voor een onaangenaam ervaren klimaat. Door verspreiding via de lucht van micro-organismen is de kans op gezondheidsklachten groot.

 

Desinfectie van de luchtbehandelingskast

Normec AquaServa kan voor u de luchtbehandelingskast desinfecteren waardoor risico’s voor de gezondheid worden beperkt. Een daartoe geaccrediteerd laboratorium analyseert de controlemonsters die genomen worden. Zo bent u verzekerd van het gewenste resultaat.

Normec AquaServa Binnenmilieu Luchtbehandelingskast
Normec AquaServa Binnenmilieu 1

Het belang van goed onderhoud aan uw luchtbehandelingskast

Naast een desinfectie kan Normec AquaServa ook het onderhoud uitvoeren aan uw luchtbehandelingskast. Dit periodiek onderhoud voorkomt slijtage van het systeem en is op termijn dus altijd kostenbesparend. Helaas wordt het onderhoud vanwege een gebrek aan kennis nog wel eens verwaarloosd. En dat is zonde van uw geld….

Aanvullende dienst: een uitgebreid onderzoek bij gezondheidsklachten

U kunt er ook voor kiezen (voorafgaand) een uitgebreid klimaatonderzoek uit te voeren. Normec AquaServa denkt met u mee.

Bel snel voor het verbeteren van uw luchtkwaliteit

Voor een beter klimaat laat u zich adviseren door Normec AquaServa. Bel 088 – 00 62 500 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier.