Klimaatonderzoek

Normec AquaServa > Binnenmilieu > Klimaatonderzoek

Klimaatonderzoek

Een prettig en gezond binnenklimaat

Het klimaat in gebouwen is belangrijk voor de gezondheid, het welzijn en functioneren van bewoners en gebruikers. Maar een prettig klimaat is niet altijd vanzelfsprekend.

 

Een klimaatonderzoek van Normec AquaServa

U als gebouweigenaar wilt ervan op aan kunnen dat de ontwerpcondities van het binnenklimaat ook daadwerkelijk heersen in de ruimte. Met het klimaatonderzoek van Normec AquaServa kan worden vastgesteld of het juiste concept is toegepast en of er wordt voldaan aan geldende Arbo-eisen. Eventuele klachten kunnen tevens worden herleid. Daarnaast kan het klimaatonderzoek worden toegepast in het kader van een preventieve controle om u direct informatie te geven over de status van uw klimaatinstallatie.

AquaServa-Binnenmilieu-Klimaatonderzoek-zw
Normec AquaServa Binnenmilieu Klimaatonderzoek

Hoe wordt de luchtkwaliteit gemeten?

De onderzoeksstrategie bestaat veelal uit een visuele inspectie en een op maat gemaakt meetprogramma. Voor het meetprogramma worden logmomenten bepaald op tijdstippen waarop eventuele klachten vaak optreden. De onderzoeksresultaten leveren een rapportage op met helder geformuleerde aanbevelingen.
Afhankelijk van de situatie worden de volgende onderdelen gemeten:

  • Relatieve vochtigheid
  • Temperatuur
  • CO2
  • Luchtsnelheid.

 

Welke oplossingen kan Normec AquaServa bieden?

De oplossing kan gelegen zijn in bouwkundige of werktuigbouwkundige aanpassingen. Ook kan het desinfecteren of onderhouden van de luchtbehandelingskast nodig zijn. Vanzelfsprekend kan Normec AquaServa u faciliteren in dit vervolgtraject.

Laat u inlichten over de mogelijkheden

Een beter klimaat begint bij Normec AquaServa. Bel 088 – 00 62 500 of laat hier uw gegevens achter. We nemen dan snel contact met u op.